Maga lesz a férjem

Maga lesz a férjem

június 24. (csütörtök) 20.30 órakor

Márkus Alfréd – Nóti Károly – Nádasi László – Nemlaha György:

Maga lesz a férjem

         zenés játék

            a Karinthy Színház előadása

            Helyszín: Városháza díszudvara

            Esőhelyszín: Csabagyöngye Kulturális Központ

 

A szerelem az egyik olyan dolog a világon, amiért az ember szinte bármire képes, néha még afféle őrült tettekre, kisebb-nagyobb füllentésekre is, amelyek aztán elképesztő vicces helyzetekbe tudják hozni a szereplőket. Annyira komplikált érzés, hogy szinte bele lehet bolondulni, sőt, zenés vígjáték gyanánt még énekelhetünk is róla. “Minél tisztességesebb egy férfi, annál nagyobb gazember!” “A férfiak nagyon óvatosak a lányokkal, a férjes asszonyokkal azonban már más a helyzet, nekik nyugodtan lehet udvarolni.” “A szerelem legjobb ellenszere a házasság.”

Az előadásból kiderül, hogy a fenti tézisek igazak-e vagy ha nem, akkor hogyan cáfolják meg azokat két részben sok zenével, és humorral fűszerezve. A Maga lesz a férjem egy 1937-ben filmen is bemutatott nagyszerű szerelmi történet, amelyet Márkus Alfréd kiváló zenéi tesznek még izgalmasabbá.

Dobokay Gábor: Kocsis Dénes

Margit: Erdélyi Tímea

Veronika: Jenes Kitti

Bobby: Miller Zoltán

Szabó: Németh Gábor

Szabóné: Kocsis Judit Jászai Mari-díjas

Mimi: Banovits Vivianne

Szilveszter: Lázár Balázs

Demeter: Pusztaszeri Kornél

Zenei vezető: Fekete Mari, Díszlet-Jelmez: Csík György Jászai Mari-díjas, Koreográfus: Vislóczky Szabolcs, Rendezőasszisztens: Hűbér Tünde, Rendező: Szabó P. Szilveszter Jászai Mari-díjas

 

            Jegyár:

I. rendű: 5.000,- Ft

II. rendű: 4.500,- Ft

III. rendű: 4.000,- Ft 

IV. rendű: 3.000,- Ft